Ziegler : Arthur Ziegler geeft de fakkel door

 08/11/2017  Claude Yvens  Economie, HR
Ziegler : Arthur Ziegler geeft de fakkel door

Diane Govaerts is de nieuwe Algemeen Directeur van de Ziegler groep. De kleindochter van Arthur Ziegler volgt haar grootvader op. Die heeft beslist om zich na 74 jaar terug te trekken uit het dagelijkse bestuur van de Brusselse firma. Zijn zoon Alain Ziegler wordt voorzitter van de Groep. 

Diane Govaerts heeft zeven jaar lang in de bankwereld gewerkt (bij Bank Degroof) voordat ze toetrad tot de directie van de familiale onderneming in januari 2015. Als Algemeen Directeur moet ze de uitdagingen van morgen aangaan, en ze zal in het bijzonder de digitale transformatie van het bedrijf en de aanpassing aan stroomwisselingen verder moeten aanpakken.

Volgens het persbericht zal Ziegler de ontwikkeling van zijn globale offerte verder uitwerken met een bijzondere focus op de lucht- en zeevracht die nu reeds 25 % uitmaken van de totale activiteiten. Het zakencijfer van de groep zou dit jaar met 5 % stijgen ten opzichte van 2016. Dit is minder dan twee jaar geleden, maar de ambities voor een verdere groei in 2018 en de daarop volgende jaren zijn ‘zeer sterk’, aldus de groep.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!