Zetes boekt betere resultaten

 04/09/2015  TransportMedia  Contract Logistics
Zetes boekt betere resultaten

De groep Zetes Industries Nv heeft de resultaten van de eerste helft van dit jaar gepubliceerd. De groep behaalde een omzet van 128,3 miljoen euro: een stijging van 8,1% t.o.v. 2014. De courante EBITDA (winst voor intresten, belastingen, waardeverminderingen en afschrijvingen) ging er met 64,8% op vooruit.

“De groei werd zowel in de afdeling Goods ID (automatisering supply chain), als in de People ID (identiteitsgebonden documenten) gerealiseerd”, aldus een tevreden Alain Wirtz, CEO van Zetes. “De resultaten worden voornamelijk verklaard door onze waardevolle oplossingen voor de logistieke sector in de ruime betekenis van het woord. Deze voldoen één voor één aan de specifieke behoeften in elk segment van de bevoorradingsketen, gaande van onze verpakkingslijn tot en met de winkel.”

Ook het tweede semester van 2015 oogt beter in vergelijking met vorig jaar. Als deze trend zich doortrekt, heeft het er alle schijn van dat Zetes voor een recordjaar staat. Het sinds 2005 beursgenoteerd bedrijf stelt momenteel 1.250 personeelsleden te werk in 22 landen.

Lees alles over Zetes in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!