WFS opent nieuw logistiek gebouw van 8700 m² in Brucargo

 04/02/2019  Claude Yvens  Contract Logistics
WFS opent nieuw logistiek gebouw van 8700 m² in Brucargo

Worldwide Flight Services opende op vrijdag een nieuw logistiek gebouw van ongeveer 8700 m² in de cargozone van Brussels Airport. Dit nieuwe complex werd ontwikkeld door Montea.

Worldwide Flight Services stelt ongeveer 120 mensen tewerk in Brussel en is actief in 198 luchthavens ter wereld. Marc Claesen, Regional Vice President WFS Northern Europe: “Dit gloednieuwe complex zorgt ervoor dat WFS Belgium nog steeds een efficiënte service aan zijn klanten kan bieden met naleving van de strengste normen op het vlak van veiligheid en beveiliging. Bovendien kunnen we beantwoorden aan de moderne eisen op het vlak van e-commerce en luchttransport van farmaceutische producten.”

Volgens Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company ligt dit nieuwe gebouw in perfecte lijn met de ontwikkelingsstrategie voor de logistieke activiteiten op Brussels Airport. Aan de westelijke zijde van Brucargo zal er in de komende maanden een ander gebouw van 50 000 m² opgetrokken worden. In totaal zal de komende twee jaar 100 miljoen euro geïnvesteerd worden in de cargozone.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!