We Are Transport vertegenwoordigt alle niches

 24/05/2018  Redactie  Advertorial
We Are Transport vertegenwoordigt alle niches

TLV en FEBIAC, ervaren beursorganisatoren en transportfederaties, brengen samen We Are Transport. Het nieuwe b2b-salon richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks nood heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. Alle segmenten van de transportsector worden van 1 tot en met 3 juni vertegenwoordigd in Brussels Expo.

 Alle segmenten van de sector zijn vertegenwoordigd op het uitverkochte We Are Transport. Naast de aanwezigheid van zowel truck- en trailermerken valt ook het groot aantal nieuwe exposanten op. Dit topevent mikt op iedereen die op de hoogte wil blijven op het gebied van getrokken materieel, vrachtwagens, telematica, banden, verzekeringen, opleidingen, brandstof, carrosserie, reminstallaties, heftrucks, tolbeheersystemen, verhuurdiensten en andere toebehoren.

‘#We Are Transport is het uitgelezen moment
om op korte tijd veel nieuwigheden te ontdekken
en andere transportprofessionals te ontmoeten’
Lode Verkinderen (TLV) en Jacky Mouligneau (FEBIAC)

Registreer u

We Are Transport is gratis voor professionele bezoekers. Om toegang te krijgen, moet u zich eerst registreren op de website. Gebruik hiervoor de code die u van een exposant of organisator heeft ontvangen. U kreeg nog geen persoonlijke invite? Met de unieke registratiecode WAT8484, hoeft u dit topevent niet te missen. De organisatoren kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

Lees alles over TLV in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!