We Are Transport : 3 dagen voor de prijs van 2!

 18/01/2018  Claude Yvens  Trucks
We Are Transport : 3 dagen voor de prijs van 2!

FEBIAC en TLV hebben beslist om een extra beursdag toe te voegen aan de nieuwe vakbeurs We Are Transport. Die vindt dus plaats van vrijdag 1 tem zondag 3 juni. 

“Transportbedrijven hebben het al enkele jaren heel druk en de bedrijfsleiders van de duizenden KMO’s uit de transportsector zijn vaak tot zaterdagnamiddag bezig om hun werk in optimale omstandigheden uit te voeren. TLV en FEBIAC willen er zeker van zijn dat alle potentiële bezoekers van We Are Transport de gelegenheid krijgen om de beurs te bezoeken. Een eerste goede reden om zondag erbij te nemen. Bovendien heeft de economische activiteit in België ook gevolgen voor de verkeersdrukte op onze wegen. Beide sectororganisaties willen vermijden dat de toegenomen congestie een hinderpaal zou vormen voor de professionals die van plan zijn om het nieuwe beursconcept te komen ontdekken”, zeggen de twee beursorganisatoren, die er trouwens ook in zijn geslaagd om de opgegeven standprijzen te handhaven.

Het nieuwe concept van We Are Transport lijkt zijn effect alvast niet gemist te hebben, want na amper vijf weken verkoop, is de beurs voor meer dan de helft uitverkocht.

Lees alles over TLV in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!