Waasland Automotive (Ford) wint de Super Best Dealer Van 2017

 15/06/2017  Claude Yvens  Van, Nieuwsbrief
Waasland Automotive (Ford) wint de Super Best Dealer Van 2017

Als orgelpunt van het Best of Van-evenement werd voor het eerst de prijs voor de Super Best Dealer Van uitgereikt. Hierbij werd de professioneelste en bestverkopende concessiehouder uit het Belgische wereldje van de lichte bedrijfsvoertuigen bekroond. Waasland Automotive (Beveren) ging met de eer lopen.

Met meer dan 300 verkochte lichte bedrijfsvoertuigen per jaar is Waasland Automotive een belangrijke speler in een regio die sterk door de Haven van Antwerpen wordt beïnvloed. Dit familiebedrijf stelt alles in het werk om het leven van zijn klanten zo zorgeloos mogelijk te maken. Getuigen daarvan zijn het uitgebreide wagenpark met vervangvoertuigen en de vele en ver doorgevoerde aanpassingen van voertuigen aan de wensen van de klanten. Deze dealer zorgt voor alles, zelfs voor een eventuele homologatie.

Maar ook wat zijn milieubewuste aanpak betreft, geeft Waasland Automotive het voorbeeld. Het investeert zwaar in de productie van groene energie en de compensatie van zijn eigen CO2-uitstoot en doet dit door het aanplanten van bossen.

Jacobs (Mercedes-Benz – Sint-Niklaas) en Van Hove Garages (Renault Trucks – Berlaar) vervolledigen het podium.

De overige kandidaten voor deze prijs werden allen vooraf al bekroond als Best Dealer Van van hun merk. Het gaat hierbij om Ets Fernand Neri (Renault – Fléron), ACM Autogroep (Volkswagen CVI – Mechelen), Maenhout (Iveco – Deinze), Devisch (Hyundai – Veurne) en Decaigny (Opel – Izegem).

Lees alles over Ford in onze Transport & Van In Belgium directory!