Vrachtwagens, pick-ups, lichte bedrijfsvoertuigen: kom ze testen in Mont-St-Guibert

 29/05/2019  Claude Yvens  News Transport
Vrachtwagens, pick-ups, lichte bedrijfsvoertuigen: kom ze testen in Mont-St-Guibert

Drie maanden voor de opening van de Matexpo beurs is TRANSPORTMEDIA bezig met het opzetten van een speciaal communicatieplan: een speciale editie Bouw van Transport/Van Management, een Bouw.TV programma op Kanaal Z… en een exclusief evenement voorbehouden aan zijn lezers: de Construction Day, die op donderdag 13 juni in de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert zal plaatsvinden. Het evenement is gratis voor professionals.

De Construction Day is een volledige dag gewijd aan voertuigtests in reële omstandigheden en informatiesessies die nuttig zijn voor professionals in de bouwsector. Er worden drie routes aangeboden: zware vrachtwagens (off-road), pick-ups (off-road) en lichte bedrijfsvoertuigen (weg).

De dag wordt ondersteund door de FABA (Federatie van Algemene Bouwaannemers) en Fediex (Verbond van Ontginningsbedrijven).

Momenteel hebben de volgende merken hun deelname bevestigd: Iveco, MAN, Mercedes-Benz Vans, Renault Trucks, Ssangyong en Volkswagen CV. Hieraan moeten Atrac, die kiepdemonstraties zal uitvoeren, en Geodynamics worden toegevoegd, die zal laten zien hoe zijn track & trace systeem werkt.

Deelname aan de dag is gratis, maar voorbehouden aan professionals en uitsluitend bij inschrijving (zie hieronder).

Aangetrokken? Wacht tot u onze teaser ziet!

Praktische informatie

  • Donderdag 13 juni 2019 van 9u30 tot 15u00.
  • Zandgroeve van Mont-Saint-Guibert/Renewi
  • Rue des Trois Burettes, 65, 1435 Mont-Saint-Guibert

Inschrijving

Via deze link

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!