VPD breidt verder uit met nieuwe vestiging te Asse

 27/02/2019  Claude Yvens  Economie, Real Estate
VPD breidt verder uit met nieuwe vestiging te Asse

VPD verzorgt o.a. voor Ikea de huis-aan-huis distributie, etageleveringen en zelfs montage van meubels bij de eindklantNaast de vestigingen in Lembeek en Tubize neemt VPD nu ook zijn intrek in de industriezone Broekooi te Asse. Hiermee wordt de capaciteit extra opgedreven met 12.500 m2.

VPD zit in volle groei en kon 2018 afronden met een groei van 20%. “Deze uitbreiding is nodig en past perfect binnen het toekomstperspectief dat wij voor ogen hebben”, aldus zaakvoerder Dirk Van Peteghem. “De focus bij onze verdere groei zal vooral liggen op het Last Mile B2C verhaal, en de nieuwe site te Asse zal vanwege zijn centrale ligging en 20 laadkaaien hierin een belangrijke rol gaan spelen.”

Het oude gebouw van Europool is sinds gisteren eigendom van WDP et wordt gehuurd aan VPD. “Werken starten op 1 maart en vanaf 1 april hebben we reeds de eerste 6000 m² ter beschikking, eind mei komt dan de rest vrij. Wij hebben daar ook 400 m² kantoor ter beschikking die we tegen juni willen gaan betrekken”, wist Dirk Van Peteghem ons nog te vertellen.

 

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!