Volvo Trucks steekt de FM in een ‘Easy Rider’ jasje

 23/09/2015  Claude Yvens  Economie, Trucks
Volvo Trucks steekt de FM in een ‘Easy Rider’ jasje

Er is geen enkel verband met de mythische film met Dennis Hopper, maar er is bij de naamgeving die Volvo bedacht voor een speciale reeks van de FM, de Easy Rider, wel een markante verwijzing naar het rijgemak. Die Easy Rider combineert een geautomatiseerde I-Shift versnellingsbak met twee opties op het vlak van comfort en service.

De I-Shift mag dan al op de meeste FM trucks staan, dat geldt echter niet voor Volvo Dynamic Steering. Deze optie biedt nochtans een verhoogd rijcomfort, vooral dan in het regionale vervoer, waarin de FM trucks vaak ingezet worden. Het Gold onderhoudscontract van zijn kant biedt een verhoogd serviceniveau vanwege het dealernet. Bovendien gaat het gepaard met een mobiliteitsgarantie en een engagement van Volvo Trucks dat de klant een financiële tegemoetkoming krijgt indien het voertuig buiten de normale onderhoudsbeurten stilstaat.

Meerdere Volvo Trucks concessiehouders hebben geïnvesteerd in een specifiek demovoertuig, zodat hun klanten de kwaliteiten van de FM Easy Rider kunnen ervaren. Deze ‘speciale reeks’ is echter uiteraard verkrijgbaar in het volledige Belgische netwerk.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!