Volumex plant uitbreiding in België

 29/01/2019  Michel Buckinx  Van
Volumex plant uitbreiding in België

Het bedrijf Volumex is gespecialiseerd in de verhuur, leasing en huurkoop van bedrijfsvoertuigen (bestelwagens, motorwagens, trekkers en aanhangwagens). Volumex is gevestigd in de provincie Limburg en koestert grote nationale ambities voor de komende jaren. Dat liet het bedrijf trouwens ook al op het Autosalon zien.

Volumex was op het Autosalon aanwezig om zijn bekendheid te vergroten. Dat vertelt Martijn Menten, verantwoordelijke van het bedrijf: “Onze firma is opgericht in 2011 en de voorbije drie jaar hebben we echt een sterke groei gekend. We hebben aan het salon deelgenomen om nog meer bekendheid bij het publiek te verkrijgen. Mond-tot-mondreclame werkt voor ons eigenlijk heel goed, maar af en toe moeten we ons ook eens laten zien en het Autosalon bood hiervoor de perfecte gelegenheid.”

Het bedrijf wil zich nu in heel België ontplooien. M. Menten: “Tegen 2021 willen we nieuwe vestigingen openen in Luik, Mechelen en Gent. We willen ons ontwikkelen door service op maat en aangepaste oplossingen aan te bieden. We zijn flexibeler dan de banken en we hechten veel belang aan communicatie en de vertrouwensrelatie met de klant.”

Het bedrijf heeft een grote voorraad voertuigen (zo’n 80 tot 100 stuks) van de merken Mercedes-Benz, Iveco, MAN en Fiat Professional. In totaal heeft Volumex een totaalorder geplaatst bij Truck Center Frederix NV van 120 MAN TGE’s ter aanvulling van zijn aanbod.

Volumex biedt voertuigen met diverse configuraties aan (bestelwagen, dubbele cabine, groot volume, met laadklep, enz.). Het gaat ook in milieuvriendelijke voertuigen investeren. Zijn doelgroep bestaat uit start-ups en snelgroeiende bedrijven, jonge firma’s die vaak een capabele partner nodig hebben die hen kan leiden doorheen alle aspecten van het transport, de financiering, de verzekeringen, enz.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!