Vincent Logistics wint de Green Truck Award 2017

 23/02/2017  Claude Yvens  Economie, Transport & Logistics Awards, Nieuwsbrief
Vincent Logistics wint de Green Truck Award 2017

De Green Truck Award leek dit jaar wel een onemanshow, want Vincent Logistics won de prijs met het maximaal aantal punten. Vooral de investering in 10 nieuwe LNG-trucks en het ecocombi-project overtuigde de jury. De stad Sint-Truiden werd tweede, CityDepot derde. 

De Green Truck Award wil Belgische vloten bekronen die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer en zijn bedrijfsfilosofie in het algemeen, en die bijzondere inspanningen hebben geleverd om hun vloot en het beheer ervan te vergroenen. Deze prijs wordt gesteund door Iveco.

Resultaat 2017

1        Vincent Logistics
2        Stad Sint-Truiden
3        City Depot

De winnaar in het kort

Jean Vincent, een alom gekend figuur in de Belgische transportwereld, kocht meer dan 40 jaar geleden zijn eerste vrachtwagen. Vandaag is Vincent Logistics uitgegroeid tot een gevestigde waarde in ons transportlandschap. De overwinning van de Green Truck Award bewijst dan ook de zware investeringen die Vincent Logistics blijft ondernemen om zijn vloot verder te vergroenen. Zo investeerde het bedrijf uit Herstal recent in tien LNG-voertuigen. Bovendien is zes weken na de officiële lancering van het ecocombi-project het eerste voertuig klaar om de weg op te gaan. Het voertuig slaagde vorige week voor de technische controle en zou dus binnenkort in een straal van een tiental kilometer rond Herstal worden ingezet.

Lees alles over Iveco in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!