Vijf Volvo Trucks FH460 vervoegen het wagenpark van Kyoni Trans

 10/01/2018  TransportMedia  News Transport, Trucks
Vijf Volvo Trucks FH460 vervoegen het wagenpark van Kyoni Trans

Het transportbedrijf Kyoni Trans heeft vijf nieuwe Volvo Trucks FH460 besteld. Het aantal voertuigen van dit jonge Roeselaarse bedrijf in volle groei komt hiermee op zestien te staan.

Van bij het begin van zijn bestaan – tien jaar geleden – profileert de firma zich als specialist in afvaltransport met Volvo-trucks. Vandaag de dag bezit het bedrijf alle soorten vergunningen voor afvaltransport, ook voor gevaarlijk afval, in België, Nederland, Duitsland, enz. Wylter Sabbe, die samen met zijn echtgenote eigenaar van het bedrijf is, streeft er steeds naar zich te diversifiëren en is onlangs met een nieuw project rond koeltransport gestart.

De bestelde nieuwe Volvo Trucks zijn uitgerust met een XL-Globetrotter-cabine en het Dynafleet-systeem “om het brandstofverbruik te controleren en een beter contact te hebben met de chauffeurs”, vertelt Wylter Sabbe, die trouwens ook bekent weinig moeilijkheden te hebben om nieuwe chauffeurs aan te trekken want “we bieden aangenaam werk en de FH is een prachtige en erg gewilde truck.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!