Vijf kandidaten voor het ‘Logistics Project of the Year 2019’

 05/02/2019  Philippe Van Dooren  News Logistics, Contract Logistics, E-commerce, Multimodaal, Transport & Logistics Awards
Vijf kandidaten voor het ‘Logistics Project of the Year 2019’

Op 28 februari wordt tijdens het prestigieuze netwerkevent ‘Transport & Logistics Awards 2019’ de trofee uitgereikt voor het ‘Logistics Project of the Year’. Dit jaar zijn er vijf kandidaten: drie uit Wallonië en twee uit Vlaanderen. Wie volgt ECDC Logistics op?

De award voor het Logistics Project of the Year beloont een industrieel of commercieel bedrijf dat, al dan niet in samenwerking met een logistieke operator, een project realiseerde om het beheer of de werking van de supply chain te verbeteren.

Vorig jaar won ECDC Logistics uit Visé, een snelgroeiend fulfilmentbedrijf gespecialiseerd in crossborder e-commerce uit China. De producten worden hoofdzakelijk via Liege Airport ingevoerd, maar ook per trein. Samen met de Belgische douane ontwikkelde het speciale procedures voor de inklaring en de btw. Die dienden als benchmark voor de douaneprocedures voor crossborder e-commerce in België.

Wie zal ECDC opvolgen en dit jaar deze felbegeerde award in de wacht slepen? Vijf kandidaten dienden een dossier in. Deze zijn in alfabetische volgorde:

– Eastman Chemical/Interface Terminal Gent (Gent)

– Trafic/Logisma (Florennes)

– Newpharma Group (Luik)

– Orangina Schweppes/Staci (Genval/Boom)

– ODTH First Class Logistics (Rumst)

Benieuwd wie de prijs in ontvangst mag nemen? Kom dan zeker naar de awarduitreiking op 28 februari 2019 in de Nekkerhal in Mechelen. Reserveer hier uw plaatsen.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!