Vijf jaar garantie voor lichte bedrijfsvoertuigen van Nissan

 03/09/2015  Claude Yvens  Economie
Vijf jaar garantie voor lichte bedrijfsvoertuigen van Nissan

Nissan lanceert een Europese constructeursgarantie van vijf jaar of 160.000km voor zijn gamma lichte bedrijfsvoertuigen op benzine en diesel.

De nieuwe garantie geldt voor alle nieuwe lichte bedrijfsvoertuigen van Nissan die vanaf 1 september 2015 worden aangekocht. De garantie en pechverhelping kunnen volledig worden overgedragen samen met het voertuig.

Deze verbeterde constructeursgarantie toont aan dat Nissan alle vertrouwen heeft in de kwaliteit van zijn bekroonde lichte bedrijfsvoertuigen en dekt dan ook een brede waaier aan componenten en chassisonderdelen, van de aandrijving en batterij tot de lak.

De garantie over vijf jaar omvat tevens de originele accessoires van Nissan, aangekocht door de klant en geïnstalleerd op een Nissan voertuig door een erkende Nissan dealer of een door Nissan erkende hersteller.

 

De constructeursgarantie voor de e-NV200 bedraagt nog steeds 5 jaar / 100.000 km voor de onderdelen van het elektrische systeem en 3 jaar / 100.000 km voor de rest van het voertuig.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!