Vier Scania Crown Editions voor Déménagements Dubois

 14/09/2017  Redactie  Trucks, Nieuwsbrief
Vier Scania Crown Editions voor Déménagements Dubois

Yves Herbignaux, de directeur van Déménagements Dubois uit Jambes, opteerde opnieuw voor Scania door vier R410 Crown Edition trekkers aan te kopen.

Déménagement Dubois biedt twee typen van activiteit aan: nationale en internationale verhuizingen (aangevuld met een verhuislift service en meubelbewaring) en het transport van ADR producten. Déménagement Dubois stelt een twintigtal personen te werk en exploiteert een vloot van 8 Scania vrachtwagens (op een totaal van 11), waarvan er zeven worden ingezet voor het transport van gevaarlijke producten.

Yves Herbignaux verklaart zijn keuze: “Scania is ons voorkeursmerk sinds ik zelf kon rijden… Daar zijn meerdere redenen voor: de lange levensduur van de voertuigen, hun extreme betrouwbaarheid, hun verbruik en dan ook nog de herverkoopwaarde. Wij beschikken reeds over modellen met dezelfde motor als de R410 en konden onze nieuwe voertuigen dus in volle vertrouwen aankopen. Het zijn complete voertuigen, zeer goed uitgerust en met een bijzonder hoge kwaliteit. We hebben nog niet gekozen voor het allernieuwste model van Scania, want wij geven er de voorkeur aan te wachten tot de nieuwe generatie zich bewezen heeft vooraleer er aan te kopen.”

Yves Herbignaux is ook overtuigd van de kwaliteit van de Scania service : “Ik wil hier de buitengewone dienstverlening van Scania Naninne nog eens onderstrepen. Ze zijn altijd beschikbaar en plooien zich werkelijk in alle bochten om hun klanten te helpen. Dat is één van de voornaamste redenen waarom we door de jaren trouw zijn gebleven aan Scania.”

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!