Herbekijk TRANSPORT & VAN.TV 44: special eVan Xperience

 09/11/2019  Yannick Haesevoets  

TRANSPORTMEDIA lanceert de eerste eVan Xperience met wegtests in reële omstandigheden, getuigenissen en infosessies.

Volgende merken hebben hun deelname al bevestigd: MAN Truck & Bus, Maxus, Mercedes Benz-Vans, Renault, Renault Trucks, Volkswagen Commercial Vehicles, Goupil.

De eVan Xperience die TRANSPORTMEDIA op 25 oktober in Londerzeel organiseert, zal ook kunnen rekenen op de steun van de voorkeurpartner Eneco eMobility. De leverancier van oplaadinfrastructuur en -diensten brengt al zijn expertise op het vlak van opladen van batterijen en elektrische infrastructuren mee.

Eneco eMobility wordt dus de exclusieve partner van ons evenement voor fleetmanagers met interesse voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen. Het zal twee workshops houden over de verschillende laadmethodes van elektrische voertuigen en over de behoefte aan infrastructuur die dit meebrengt voor bedrijven die laadpalen in hun eigen tankstations willen opstellen. Die uitleg zal idealiter een aanvulling zijn op de testsessies.

Twee leasingmaatschappijnen (J&T Autolease en ALD Automotive) hebben hun steun eveneens bevestigd. Op 25 oktober zullen ze hun visie op elektrische mobiliteit uiteenzetten.