[VIDEO] Vistransport van John Driege levert prachtige beelden op

 13/12/2018  Yannick Haesevoets  Trucks, Advertorial
[VIDEO] Vistransport van John Driege levert prachtige beelden op

Van de kust naar de Ardennen. Met een product dat veel vereisten heeft… John Driege is heer en meester in het transporteren van vis. Hiervoor doet hij beroep op de diensten van MAN Truck & Bus. Bekijk hieronder zijn knap verhaal. 

Hij begon klein, maar groeide de afgelopen jaren door tot een gerenommeerd transporteur. En met een nieuwe MAN-investering lijkt de toekomst al helemaal verzekerd!

Efficiëntie, innovatie en klantgerichtheid. Daarbij is het vertrouwen van de klanten, gebaseerd op de betrouwbaarheid van de MAN-producten, de sleutel tot het succes. Want MAN is één grote familie waarin een persoonlijk contact en een goede service centraal staan. Dat bewijst de volgende reportage.

Je hebt slechts één klik nodig om met MAN in contact te komen en je eigen familieverhaal te starten. Als je onderstaande gegevens invult, kan ons MAN team jou persoonlijk contacteren om jou verdere gepersonaliseerde informatie te bezorgen, afgestemd op jouw behoeften. Als extra geven we 20 vouchers ( van €50 per stuk voor de MAN Merchandising shop) weg aan 20 gelukkigen onder alle aanvragen.

Lees alles over MAN Truck & Bus in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!