[VIDEO] TRANSPORT & VAN.TV blikt vooruit op AutoTechnica 2018

 22/03/2018  Yannick Haesevoets  Economie
[VIDEO] TRANSPORT & VAN.TV blikt vooruit op AutoTechnica 2018

Van zondag 25 tot en met woensdag 28 maart vindt op Brussels Expo AutoTechnica plaats, de grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux. Niet enkel merkverdelers en onafhankelijke garagisten kunnen er hun licht opsteken, ook bedrijven met een eigen werkplaats zoals transporteurs, distributiebedrijven, vervoersmaatschappijen en steden.

Maak kennis met 400 fabrikanten en exposanten, meer dan 1.000 producten en ruim 32.000 toeleveranciers en collega’s. Van garage-uitrusting tot onderdelen. Van smeermiddelen tot tools. Tijdens AutoTechnica 2018 vindt u de belangrijkste topmerken, producenten en leveranciers onder één dak. Zowel voor carrosserie, banden als distributie.

De beurs vindt plaats van zondag 25 maart tot woensdag 28 maart. Inschrijven is mogelijk via de website www.autotechnica.be

Om al een tip van de sluier te lichten trok Transport & VAN TV naar Menen, naar het vrachtwagen- en bestelwagen-filiaal van Ghistelinck ingericht door Techno Automotive Equipment of kortweg TAE, uit Zellik en één van de exposanten op AutoTechnica:

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!