[VIDEO] Rauwers viert 100-jarig bestaan met knappe film

 12/02/2019  Yannick Haesevoets  News Transport, Andere leveranciers
[VIDEO] Rauwers viert 100-jarig bestaan met knappe film

Het familiebedrijf Rauwers viert in 2019 haar honderdste verjaardag en pakt uit met een knappe documentaire over vroeger en nu. Pablo Rauwers staat immers op de springplank om de fakkel door te geven aan de vierde generatie Rauwers. 

Het mag gezegd worden: Rauwers maakt deel uit van een rijke geschiedenis waarin ook u al regelmatig mee in aanraking bent gekomen. Het Brusselse bedrijf heeft in België een groot aandeel in de verdeling van VDO-tachografen, waar het bijna 80% van de markt vertegenwoordigt bij vrachtwagens en autocars. Daarnaast is het met 7.500 parkeermeters ook één van de grootste leveranciers van parkeermachines in België.

Rauwers specialiseerde zich doorheen de jaren ook als belangrijke leverancier van lichtbalken en sirenes voor hulpdiensten. Alcolock, één van de meest actuele producten, krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht.

Het familiebedrijf werd in 1919 opgericht door Alphonse Rauwers. De fakkel werd overgenomen door zijn zoon Oscar, en daarna kleinzoon Pablo. De nieuwe generatie staat voor de grote poort.

Onderstaande documentaire is een realisatie van Transportmedia. 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!