Vervoer Engelbosch kiest Scania R 450

 30/08/2018  Claude Yvens  Trucks
Vervoer Engelbosch kiest Scania R 450

Vervoer Engelbosch zet drie extra trekkers Scania R 450 in voor het transport met bulkopleggers van Wijgmaal naar Denemarken.

Engelbosch is een relatief jong bedrijf. Michel Engelbosch startte als eigenrijder in 1997, maar al gauw breidden de activiteiten en dus ook het wagenpark uit. Het transportbedrijf telt nu 32 trucks, waarvan 28 Scania’s en 6 van de nieuwe generatie. “Mijn hart ligt bij Scania”, zegt Michel Engelbosch. “We proberen de wensen van de chauffeurs te volgen en dan valt de naam Scania vaak voor de voertuigkeuze. Maar we zijn een bedrijf en de keuze moet ook verantwoord en rendabel zijn. Daarom kochten we de R 450 met de hoge cabine. Met de vier treden om in te stappen is de S cabine minder geschikt als chauffeurs vaak moeten in- en uitstappen. Dan is de R 450 met zijn drie treden comfortabeler.”

Volgens Michel Engelbosch zijn de New Genedration Scanias zuiniger dan hun voorgangers: “We krijgen iedere week een overzicht van Scania met de verbruikscijfers en zien toch een winst van 5 %.” De chauffeurs en de zaakvoerder zijn ook erg te spreken over het comfort en de zithouding van de chauffeur in de nieuwe trucks.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!