Vervaeke krijgt nieuwe look

 22/03/2018  Claude Yvens  Economie
Vervaeke krijgt nieuwe look

Tanktransport specialist Vervaeke heeft zijn ‘corporate branding’ onder handen genomen. Het nieuwe logo moet de herkenbaarheid van de Vervaeke Group (inclusief de recent overgenomen Van der Lee) ten goede komen.

“Na de overname vorig jaar van Van der Lee verdubbelde Vervaeke zijn activiteiten in de chemische sector en zorgde ze voor een geografische uitbreiding met bijkomende vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Ons huidige logo, hoewel heel herkenbaar, was aan een aanpassing toe. Het nieuwe logo zet onze positieve ontwikkeling extra kracht bij. Het geeft ook aan dat Vervaeke de toekomstige opportuniteiten en uitdagingen met verenigde krachten tegemoet treedt. Onze nieuwe slogan “Leading the way” verwijst eveneens naar ons streven om als referentie op veiligheids-, milieu – en opleidingsvlak te fungeren binnen de sector”, zegt de firma uit Zellik.

De Vervaeke Group is goed voor een omzet van meer dan 110 miljoen euro, een vloot van 700 trekkers, meer dan 1000 tankopleggers en een team van 900 medewerkers. Zowel de trekkers als de opleggers van Vervaeke en van Van der Lee steken voortaan in een nieuw jasje, waarbij het blauw alom vertegenwoordigd is.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!