Verrijdbare palletstellingen van SSI Schäfer

 27/11/2014  Yannick Haesevoets  Advertorial
Verrijdbare palletstellingen van SSI Schäfer

Verrijdbare palletstellingen van SSI Schäfer vergroten uw opslagcapaciteit in de beschikbare ruimte, met behoud van een optimale bereikbaarheid en efficiëntie. Rendement door besparing op bouwkosten, extra inkomsten door hogere capaciteit, gewonnen ruimte benutten voor andere doeleinden, geen noodzaak tot verhuizen zijn slechts een aantal bekende redenen waarom onze klanten steeds vaker voor verrijdbare palletstellingen kiezen.

Een verrijdbare installatie bestaat uit drie constructieve basiselementen: rails, wagens en de palletstellingen. De stalen rails worden in de betonvloer opgenomen en hierop rijden de wielstellen, die onderling met schoorverbanden en liggers worden samengesteld tot complete verrijdbare wagens. Aandrijving gebeurt door elektromotoren, besturing door een PLC en voor de beveiliging wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten sensoren.

De combinatie van verrijdbare palletstellingen, onze competentie op het gebied van transportbaansystemen, de krachtige elektro-aandrijvingen en systeeminrichting maken de installaties van SSI Schäfer tot de ideale keuze voor gebruik in o.a. vriesinstallaties.

Voor een verdere planning of offerte kunt u een beroep doen op de adviseurs van SSI Schäfer. Contacteer ons: