Vernieuwde Container Quick-Lock

 23/11/2011  Claude Yvens  Economie, Trailer
Vernieuwde Container Quick-Lock

De Container Quick-Lock is een vernieuwend systeem voor het vergrendelen van containers op een containerchassis. Het is een eenvoudig mechanisch systeem dat grote voordelen biedt.
De belangrijkste voordelen schuilen in de verhoogde veiligheid. De Container Quick-Lock heeft maar twee standen: open of gesloten. Het system kan nooit half gesloten zijn. De locks zijn dus perfect gesloten of volledig los. Het systeem gebruikt geen schroefmechanisme, vibraties gedurende het transport kunnen geen negatief effect hebben op de vergrendeling. Het is bovendien een erg visueel systeem: wanneer de chauffeur vergeten zou zijn om de Quick-Lock te vergrendelen, kan hij dit vaststellen in zijn achteruitkijkspiegel.
Het Container Quick-Lock product wordt tegenwoordig aangeboden door de marktleidende trailerbouwers en heeft de prestigieuze prijs gewonnen voor beste onderdeel op de trailer beurs in Kortrijk, België in 2007 (Trailer Kortrijk) en de tweede plaats voor beste onderdeel op de International Trailer show in Hannover, Duitsland in 2010.

Tagged With: Container Quick-Lock

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!