Vereenooghe levert Actros 1827 aan Depannage Coeman

 10/01/2019  Claude Yvens  Trucks
Vereenooghe levert Actros 1827 aan Depannage Coeman

Depannage Coeman (Menen) heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1827 LNR met een L Streamspace cabine in gebruik genomen. De nieuwe aanwinst werd door Groep Vereenooghe geleverd. 

De wagenpark van Depannage Coeman bestaat uit zo’n 20 vrachtwagens, zowel voor het takelen van auto’s als vrachtwagens. Frederic Coeman zocht deze keer een takelwagen die zowel zwaardere auto’s als bestelwagens kan depanneren. Tony Deneckere van Groep Vereenooghe maakte hem al snel duidelijk dat hij hiervoor beter koos voor een Actros dan voor een 12T Atego. Daar ze bij Coeman ook vaak aan repatriëring doen was een slaapzitbank zeker geen extra luxe. Maar toch denken ze bij Coeman in de eerste plaats aan hun klanten. Frederic: “Soms staan ze daar met vijf man op de pechstrook, die kunnen we dan probleemloos meenemen. Vier vanachter en eentje vooraan.”

De nieuwe Actros heeft een 27 ton Palfinger telescoopkraan. De kraan werd gebouwd in Nederland en kan op 14 meter nog steeds een voertuig van 1400 a 1600 kg mee uit de gracht tillen.

Lees alles over Mercedes-Benz in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!