Verbraeken Infra kiest voor Renault Trucks

 04/06/2019  Claude Yvens  Trucks
Verbraeken Infra kiest voor Renault Trucks

Verbraeken Infra heeft dit jaar meer dan tien bestelwagens en vijf vrachtwagens bij Renault Trucks besteld : vier C460 tridem met kraan en containerchassis en één C460 6×2/2 met kraan en containersysteem.

Het wagenpark van Verbraeken Infra telt 40 veertig bestelwagens en 13 vrachtwagens van Renault Trucks. Dat zijn quasi allemaal drie-assers met kraan en containersysteem. De Master bestelwagens zijn zowel enkele als dubbele cabine. De vrachtwagens worden vooral ingezet voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen en het verplaatsen van de werfmachines.

Gunther Wielandt, Chief Operating Officer bij Verbraeken Infra legt de keuze voor Renault Trucks uit: “We waren 3 jaar geleden aan het kijken om onze vloot uit te breiden met drie-assers. We zochten immers naar vrachtwagens met maximaal laadvermogen in combinatie met een autolaadkraan en containersysteem. Op dat moment was Renault Trucks veruit de beste qua prijs/kwaliteit. Tot nu toe hebben we weinig tot geen problemen gehad en onze chauffeurs die met de zware vrachtwagens rijden, zijn alvast ook heel tevreden”.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!