Veel interesse voor VW Crafter op Matexpo: “Heel sterk product”

 11/09/2017  Yannick Haesevoets  We are Transport 2018, Van
Veel interesse voor VW Crafter op Matexpo: “Heel sterk product”

De grote nieuwigheid van Volkswagen CVI was zondermeer de nieuwe Crafter, de International Van of the Year 2017. Het model lokte veel interesse bij de bezoekers. Vooral de heavy duty uitvoeringen vielen in de smaak.

De bouwsector is goed voor ongeveer 1/3 van de totale verkoop van Volkswagen CVI. Matexpo was dan ook dé gelegenheid om de nieuwe Crafter voor te stellen aan de sector. “De Crafter is eigenlijk geen standaard bestelwagen meer, het is eerder een rijdend salon. Met 15 rijassistentie hulpmiddellen is de Crafter een premium model in het zwaarder segment”, zegt Bart Nyns, Marketing Manager bij Volkswagen CVI.

Bezoekers van Matexpo hadden veel interesse in de heavy duty uitvoeringen. “Vooral de uitgebreide aandrijflijnen kregen positieve reacties. De 4×4- en de achterwielaandrijving zijn populair. Dat komt omdat de Crafter veel affiniteit heeft met de bouwsector. Bovendien werden de wagens ontworpen in samenwerking met grote ombouwers. Hierdoor passen de meeste uitvoeringen op de voertuigen, zonder dat er extra geboord moet worden”, besluit Bart Nyns.

Bekijk de reportage over de nieuwe Crafter op TRANSPORT.TV: 

Lees alles over Volkswagen Commercial Vehicles in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!