Van Osselaer Peter & Co gecharmeerd door de DAF CF

 13/10/2016  TransportMedia  News Transport, Economie
Van Osselaer Peter & Co gecharmeerd door de DAF CF

Het Dendermondse transportbedrijf Van Osselaer Peter & Co heeft onlangs vijf nieuwe DAF CF-voertuigen aangekocht. Vijf van de twaalf voertuigen van de firma zijn nu dus DAF-trucks.

Vier van die vijf nieuwe DAF’s zijn DAF CF FA 4×2-voertuigen van 280 pk, terwijl de vijfde een DAF CF FAN 6×2-kiepwagen van 310 pk is. Alle worden ze aangedreven door een PX7-motor met de nieuwe AS-Tronic-automaat. Peter Van Osselaer, bedrijfsleider: “Een zeer goede versnellingsbak trouwens, vooral ook dankzij de DAF-functionaliteiten zoals de EcoRoll en de Fast Shift, twee systemen die de energie-efficiëntie ten goede komen”.

Ook heeft de transporteur een DAF MultiSupport-contract afgesloten, pechverhelping inbegrepen. Die pechverhelping wordt verzekerd door Aerts Trucks, de vaste dealer van het bedrijf, die ook het onderhoud van de trucks voor zijn rekening neemt.

Van Osselaer Peter & Co beheert vandaag 3000 palletplaatsen in twee verschillende vestigingen en is gespecialiseerd in ADR-transport (cosmetica, absorberend materiaal, betonkleurstof, brandstofadditieven, oliën, onderhoudsproducten voor zwembaden, chemische producten en gebruikte batterijen). Sinds kort mag de firma ook een bedrijf dat gin en andere speciale levensmiddelen importeert bij zijn klanten rekenen.

 

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!