Valeo On Tour Trailer: meer dan zomaar een truck

 30/03/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Valeo On Tour Trailer: meer dan zomaar een truck

Toeleverancier Valeo introduceerde vorige week op AutoTechnica voor het eerst de Valeo On Tour Trailer. De trailer is volledig uitgerust met de nieuwste automotive technologieën en werd ontwikkeld om bezoekers gemakkelijker te informeren tijdens beurzen en klantenevenementen.

Achter de Valeo On Tour Trailer schuilt een mobiele showroom die het productaanbod van Valeo Service beter zichtbaar moet maken voor de klant. De trailer werd in minder dan drie maanden gebouwd en zal te zien zijn op verschillende beurzen, klantenevenementen en technische dagen. De truck is volledig aanpasbaar met de begane grond en is uit te breiden van 45 m² tot 100 m², inclusief een vergaderruimte van 32 m² op de eerste verdieping.

Demonstratie
Volgens Jean-Philippe Garnier, marketing manager Valeo Benelux en Scandinavië is dit het begin van een lange tour. “We bezoeken in 2016 20 landen en 100 evenementen. De Valeo On Tour trailer is meer dan een truck. We willen met de trailer dichterbij de klant komen om ze met video en een demonstratie-auto de nieuwste technologieën uit te leggen.”

“We willen anders zijn, niet traditioneel, vervolgt Garnier. Met de Valeo On Tour trailer zijn we flexibel en kunnen we makkelijker beurzen en klantenevenementen bezoeken. We kunnen op deze manier onze informatie zo snel mogelijk van de fabriek naar de klant brengen. We bieden een geheel nieuw programma met trainers, promoties en demonstraties. Dit is een grote verandering binnen Valeo Service.”

11 productlijnen
Het assortiment bestaat uit 11 productlijnen voor trucks, lichte bedrijfsvoertuigen, heavy duty-toepassingen en landbouwvoertuigen. Het productportfolio is heel divers en gaat van ruitenwissers, verlichting, transmissie, motorkoeling tot airconditioning enzoverder. Het afgelopen jaar heeft Valeo Service zijn productlijnen voor trucks en landbouwvoertuigen verder uitgebreid.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!