VAB overtuigd door positieve ervaring met Scania’s

 30/05/2018  Claude Yvens  Trucks
VAB overtuigd door positieve ervaring met Scania’s

VAB Fleet Services heeft in 2015 de eerste vier Scania vrachtwagen/aanhangwagen combinatie aangekocht, Dit bleek een goede ervaring en dit jaar bestelde het bedrijf nog eens 8 Scania’s met midliftas.

VAB Fleet Services staat vooral bekend voor het ophalen van end-of-lease voertuigen en het transport van poolwagens, korte termijn voertuigen en interdealer. De filiaal van VAB beschikt over een vloot van 36 autotransporters en koos deze keer voor acht Scania P410 LB6x2/2MEB met midliftas. Die zijn nog van de vorige generatie, en de opbouw voor deze autotransporters wordt verzorgd door Kässbohrer TT en ze kunnen negen personenwagens vervoeren.

“De nieuwe Scania voertuigen werden aangekocht bij Scania Hamme, maar zullen onderhouden worden bij verschillende dealers binnen het Scania netwerk, naargelang hun standplaats”, verklaart Gert Jeurissen, Operations Manager VAB Fleet Services NV. “Onze exploitatiezetel is in Boortmeerbeek, maar de meeste chauffeurs nemen de vrachtwagen mee naar huis. Onze keuze voor Scania is gebaseerd op de positieve ervaringen naar aanleiding van de aankoop in 2015. Daarnaast krijgen we een goede service en opvolging van de dealers en de verkoop. Bovendien hebben de vrachtwagens een goede prijs/kwaliteit verhouding en ook dat is een niet te verwaarlozen aspect.”

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!