Twee nieuwe vestigingen voor De Rycke Verhuur

 12/09/2019  Michel Buckinx  Handling
Twee nieuwe vestigingen voor De Rycke Verhuur

Het bedrijf voor machineverhuur De Rycke Verhuur laat op Matexpo weten dat het binnenkort twee nieuwe vestigingen gaat openen. Daarmee zullen zijn diensten heel België beslaan.

De Rycke Verhuur is opgericht in 2000. De eerste acht jaar ontwikkelde het zich langzaam maar zeker tot het een vloot had van vijfhonderd huurmachines. De vele veranderingen in de sector (overnames, fusies) hebben ervoor gezorgd dat De Rycke Verhuur een van de weinige bedrijven op de markt met een volledig aan bod is gebleven. In vijf jaar tijd is het wagenpark verdubbeld en het telt nu meer dan 3000 voertuigen. Het gaat om heel uiteenlopende machines: van graafmachines tot minirupsbandkranen over elektroaggregaten, heftrucks en schaarhoogwerkers. De aangeboden merken zijn Hyundai, Caterpillar, Hitachi, JCB, Manitou, Toyota, Bomag, Hamm en Kaeser, om er maar enkele te noemen.

Op basis van die groei maakt het bedrijf nu dus bekend dat het binnenkort twee nieuwe locaties opent: een in Tessenderlo, die zal eind dit jaar operationeel zijn, en een andere in Tubeke. Die laatste zal zijn deuren iets later openen en zal heel Wallonië bedienen. Het aantal Belgische vestigingen van het bedrijf komt hiermee op vijf. We merken nog op dat die zo zijn gelokaliseerd dat ze alle nationale verkeersknelpunten ontwijken (onder andere de ring rond Brussel en die rond Antwerpen). Daarnaast heeft het bedrijf voor twee miljoen euro machines gekocht bij HMB (Hyundai Machines Belgium).

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!