TVM vernieuwt polis Transportaansprakelijkheid

 14/09/2017  Redactie  Andere leveranciers
TVM vernieuwt polis Transportaansprakelijkheid

TVM Belgium breidt haar verzekering Transportaansprakelijkheid uit met een nieuwe waarborg ‘Logistieke Dienstverlening’.

De verzekering Transportaansprakelijkheid dekt meer dan een klassieke CMR-aansprakelijkheidsverzekering. “Zo zijn bijvoorbeeld standaard verzekerd schade aan bederfbare goederen als gevolg van een foutieve temperatuurinstelling of door verkeerde belading of stuwing, alsook contaminatie van goederen in tank- of bulkvervoer. Ook diefstal van een gehele lading uit een afgekoppelde oplegger is steeds gedekt. Bij de polis zijn verschillende facultatieve waarborguitbreidingen mogelijk voor onder meer uitbesteed vervoer en errors & omissions. Wegtransportondernemingen kunnen de dekking bovendien aanvullen met een waarborg Logistieke dienstverlening”, aldus TVM.

Met de gloednieuwe waarborg Logistieke Dienstverlening met wereldwijde dekking spreekt TVM Belgium voor het eerst ook commissionair-expediteurs, logistieke dienstverleners en uitbaters van depots aan. “TVM Belgium biedt verzekeringspakketten aan die perfect inspelen op de behoeften van onze klanten. Heel wat transportbedrijven ontwikkelden de laatste jaren ook op- en overslagactiviteiten. Zij kunnen voortaan voor die activiteiten rekenen op de knowhow en service die ze van TVM gewend zijn”, zegt commercieel directeur Jan van Waterschoot.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!