TVM Belgium huldigt recordaantal ‘Ridders van de Weg’

 23/10/2017  Redactie  Andere leveranciers
TVM Belgium huldigt recordaantal ‘Ridders van de Weg’

Zaterdag 21 oktober zette transportverzekeraar TVM Belgium 183 vrachtwagenchauffeurs in de bloemetjes. Een record. Ex-rode duivel Jan Ceulemans overhandigde de truckers een bronzen, zilveren of gouden certificaat voor respectievelijk 3, 5 of 10 jaar schadevrij rijden. Deze chauffeurs zijn de ‘Ridders van de weg’ en mogen zichzelf ambassadeurs van het veilige wegtransport noemen.

Dit jaar onderscheidt TVM 105 bronzen, 70 zilveren en 8 gouden ‘Ridders van de Weg’. “Zij belichamen de transportveiligheid waar wij naar streven”, aldus Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium.
Ook de werkgevers, de transportfirma’s, worden in de feestelijkheden betrokken, want “het is ook hun verdienste dat de chauffeurs in de prijzen vallen”, zegt Frank Van Nueten. “De chauffeurs en hun werkgevers focussen op preventie, en dat werpt zijn vruchten af. Wat transportveiligheid betreft, zitten zij op dezelfde golflengte als TVM. Wij verzekeren namelijk niet alleen het wegtransport in al zijn facetten, maar willen ook het aantal verkeersdoden in het wegtransport naar 0 herleiden. Het doel is dat vervoerders die bij TVM verzekerd zijn, tot de veiligste van Europa gaan behoren.”
TVM verzekeringen is voor transportbedrijven een solide en betrouwbare partner en reikt de onderscheiding ‘Ridders van de Weg’ intussen al 49 jaar uit. “De verzekering van transporteurs is onze core business. Ruim 30% van de transporteurs in de Benelux is bij TVM verzekerd.”

Lees alles over TVM in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!