Turkse logistieker Barsan vestigt zich in Willebroek

 12/11/2018  Claude Yvens  Contract Logistics
Turkse logistieker Barsan vestigt zich in Willebroek

Barsan Group, een Turkse logistieke dienstverlener, zal vanaf 1 december 2018 haar logistieke activiteiten in de Benelux centraliseren in het Kersdonk Logistics Center van projectontwikkelaar Goodman. Het Kersdonk Logistics Centre is nu volledig verhuurd.

De nieuwe locatie van de Belgische vestiging van Barsan Group zal onder meer dienst doen als distributiecentrum voor een FMCG-wereldspeler, naast andere klanten. Barsan Global Logistics heeft er een huurovereenkomst op lange termijn ondertekend voor 50.000 m².

Barsan Group opereert wereldwijd vanuit 67 verschillende locaties in 29 landen, omdat we er prat op gaan onze klanten snelle levertijden te kunnen bieden,” aldus Mehmet Can Günaydın, Business Development Executive bij Barsan Global Logistics. “De keuze voor Kersdonk Logistics Center als locatie voor onze activiteiten in de Benelux is niet toevallig. Het is een centraal gelegen, hoogwaardig magazijn voor onze medewerkers dat uitstekende toegang biedt tot de belangrijkste vervoersmodi, wat van essentieel belang is in wat wij doen: snel leveren voor onze klanten.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!