Turboparts: 600.000 referenties

 07/09/2015  Claude Yvens  Expertise Center, Service
Turboparts: 600.000 referenties

De groep Turbo’s Hoet zet zijn reorganisatie en stroomlijning van de groep verder. Een onderdeel daarvan is Turboparts, dat meer profiteert van de synergie met de groep om de klanten beter te bedienen.

“Wij willen een duidelijker profiel voor alle onderdelen van de Turbo’s Hoet groep en nog meer gebruik maken van de kracht van de groep om het servicepeil verder op te drijven.”, steekt Anthony Geerinckx van wal, de Managing Director van Turbo’s Hoet Parts NV.

“Turboparts is een bron van onderdelen en toebehoren voor onze merkconcessies (Turbotrucks), maar ook alle onafhankelijke dealers. Dankzij de kracht van de groep kunnen we het verschil maken door de massa in aankoop. Bovendien hebben we als troeven nog de beschikbaarheid door de bestaande logistiek en onze ervaring.”

Nabijheid

Met Turboparts wil de groep dicht bij zijn klanten aanwezig zijn. Hiervoor kan Turboparts rekenen op 19 verkooppunten in België en Noord-Frankrijk. “We leveren zowel via de steunpunten van Turbotrucks als Turboparts zelf.”, vult Anthony Geerinckx nog aan. “Met ons systeem van dag- en nachttransporten kunnen we in alle gevallen vanuit onze 100.000 m2 opslagruimte in Roeselare binnen de 24 uur leveren en vaak zelfs nog dezelfde dag. Het aanleveren van de stukken is overigens gratis in 15 verdeelpunten. In totaal hebben we 600.000 referenties, verdeeld over trucks (7 topmerken), trailers, ruilstukken (turbo’s, versnellingsbakken, motoren, stuurhuizen) en personenwagens (4 topmerken). Hierdoor genereert Turboparts een omzet van 100 miljoen EUR. We geven bovendien ook advies op technisch gebied. De ruilonderdelen worden in moderne installaties in Roeselare professioneel behandeld. Een ruilonderdeel is bij ons zo goed als het origineel, maar wel goedkoper. Op onze turbo’s geven we bijvoorbeeld 24 maanden garantie.”

“Door het internationaal inkopen van de producten bij meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waaronder ook OEM onderdelen, kunnen we de beste prijzen bekomen. We garanderen absoluut het meest competitieven aanbod op de markt. Dat is de kracht van de groep, net zoals wij voor de nabijheid tot de klant kunnen rekenen op Turbotrucks.”

Turbo’s Hoet Group

De groep omvat de volgende afdelingen:

> TH Trucks: 25 Turbotrucks garages (DAF, Iveco, Fiat professional en Fuso), verdeler Dong Feng in Rusland, tweedehandsvoertuigen, trailers (eigen productie en verdeling Kögel)

> TH Parts met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Rusland, Bulgarije en Roemenië

> TH Lease: meer dan 2800 voertuigen

> TH Turbos: voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en machines

Turboparts – 600 000 références

TURBOPARTS NL

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!