Transports Corroy blijft trouw aan Scania reparatie- en onderhoudscontracten

 30/05/2017  Redactie  Trucks, Nieuwsbrief
Transports Corroy blijft trouw aan Scania reparatie- en onderhoudscontracten

Er rijden enkel Scania’s bij Transports Corroy. Sinds 8 jaar maakt de firma uit Eghezée bovendien gebruik van het reparatie- en onderhoudscontract van de Zweedse constructeur. 

De onderneming is gespecialiseerd in het transport met kippers, platformvoertuigen en vrachtwagens met een kraan, voornamelijk in België. Momenteel telt de vloot vijf Scania’s. Christian Corroy: « De recentste drie Scania’s – twee maal R520 en een G440 – zijn gedekt door een contract voor reparatie- en onderhoudscontract. De andere twee zijn respectievelijk 9 en 13 jaar oud en staan niet meer onder contract. Die formule bevalt ons uitstekend want op die manier hebben wij een precieze controle over dit budget, zonder rekening te moeten houden met onwelkome verrassingen. Dat is een verzekering op het vlak van beheer. We onderhouden trouwens uitstekende contacten met Scania Namen.”

De relatie wordt uiteraard positief beïnvloedt door het feit dat de Scania vrachtwagens, buiten de geplande onderhoudsbeurten, nagenoeg nooit naar de werkplaats moeten. Christian Corroy: « Onze trouw aan Scania is inderdaad zowel te danken aan de kwaliteit van de voertuigen als hun betrouwbaarheid. Zelf ben ik een fervent voorstander van de immer uitstekende rijpositie in een Scania. Ik ben zeker niet bereid te veranderen. »

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!