Transportmedia en Easyfairs lanceren de ‘Best of Handling’

 15/07/2018  Philippe Van Dooren  News Logistics
Transportmedia en Easyfairs lanceren de ‘Best of Handling’

Ter gelegenheid van het salon Logistics & Distribution, dat in oktober in Brussel plaatsvindt, organiseren Transportmedia en Easyfairs, in samenwerking met Atrium, een nieuwe wedstrijd. De ‘Best of Handling’-awards zullen de meest vernieuwende heftruck(s) op de Belgische markt belonen.

In de even jaren organiseert Easyfairs de vakbeurs Logistics & Distribution. Die wordt afgewisseld met, in de oneven jaren, Transport & Logistics in Antwerpen. Dit jaar concentreert L&D zich rond vier pijlers: Warehousing (bouw en inrichting van opslagruimtes), Handling (handlingsmaterieel voor binnen en buiten), Track (IT, data, enz.) en Drop (last mile-operatoren). Er worden maar liefst 120 exposanten verwacht, die zich zullen richten tot de verantwoordelijken van de logistiek, distributie en retail. Tegelijkertijd vindt ook het verpakkingssalon Empack plaats. Beide salons zijn te bezoeken op 3 en 4 oktober 2018, in Brussels Expo.

En het is dus ter gelegenheid van die vakbeurs dat Transportmedia en Easyfairs voor de eerste keer ‘Best of Handling’ organiseren, een wedstrijd die de innovatiefste en krachtigste heftruck wil bekronen. Elke importeur kan een kandidaat voorstellen, die dan op basis van verschillende criteria zal worden beoordeeld. Het thema van de wedstrijd is dus vernieuwing. Een eerste award wordt uitgereikt door een jury van mensen uit het vak. Die kan de heftrucks vooraf bij Atrium (opleidingsorganisme voor intern transport) uittesten. De tweede award wordt door de bezoekers van het salon toegekend. Zij kunnen de heftrucks beoordelen in een zone in Paleis 12 die hiervoor speciaal zal zijn ingericht.

De ‘Best of Handling’-awards worden op 4 oktober om 15 uur aan de winnaar(s) overhandigd, tijdens een netwerkingsevenement voor de sector van de logistiek en van het handlingsmaterieel.

Lees alles over Easyfairs in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!