TRANSPORT.TV (Kanaal Z) goes Busworld!

 26/07/2017  Yannick Haesevoets  Advertorial
TRANSPORT.TV (Kanaal Z) goes Busworld!

Op zaterdag en zondag 14 en 15 oktober (met een heruitzending op 21 en 22 oktober) legt TRANSPORT.TV specifiek de focus op BUSWORLD met een exclusieve ‘Busworldcorner’. Transportmedia en Busworld willen op deze manier exposanten de kans geven om hun bedrijf/merk in de spotlights te plaatsen met een op maat gemaakte reportage.

Hoe gaat het in zijn werking?

De televisieploeg van TRANSPORTMEDIA tekent na een verkennend gesprek een scenario uit voor de reportage. Op de draaidag zelf worden er interviews afgenomen, wordt er gewerkt met de nieuwste camera’s (drones, actiecamera’s, telelenzen, …) en worden achteraf special effects toegevoegd. Nieuw: onze 4K-camera (allerhoogste resolutie) specifiek voor rijshots!

Hoeveel keer kom ik op Kanaal Z?

TRANSPORT.TV komt vier volle dagen op Kanaal Z – de enige economische en B2B zender in België. Het eerste uitzendweekend vindt plaats op 14 en 15 oktober, de heruitzending op 21 en 22 oktober, en dit telkens vanaf 12.00 ‘s middags. De uitzending wordt na de eerste uitzending telkens in een herhalingslus afgespeeld en komt in totaal 42 keer op de antenne.

Wat is het bereik?

De uitzendingen van TRANSPORT.TV worden druk bekeken op Kanaal Z. Een uitzending scoort gemiddeld 400.000 kijkers. Bovendien worden alle reportages achteraf geplaatst op social media (Youtube, Facebook, Twitter, LinkedIN) en op de website www.transportmedia.be (+ nieuwsbrief met meer dan 18.000 geadresseerden).

En achteraf?

TRANSPORT.TV geeft alle rechten van de film vrij. Dat wil zeggen dat de reportage in hoogste resolutie wordt aangeleverd en voor eigen gebruik mag worden gebruikt (websites, mailing, social media etc.).

Profiteer van een uitzonderlijke aanbieding!

TRANSPORTMEDIA en BUSWORLD bieden exposanten exclusief de kans op Kanaal Z te komen. Hiervoor werd een specifiek ‘Busworldpack’ uitgewerkt met een uitzonderlijk korting.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Christophe Duckers (FR) via christophe.duckers@transportmedia.be of met Bram Crombez (NL) via bram.crombez@transportmedia.be voor een voorstel op maat.