Transport & Logistics, dé ontmoetingsplek voor de community

 10/10/2019  Redactie  News Logistics, Advertorial
Transport & Logistics, dé ontmoetingsplek voor de community

Ontmoeten, ontdekken en beleven. Vakbeurs Transport & Logistics is dé plek waar het allemaal gebeurt. Het is dan ook volop uitkijken naar de hoogmis van de sector, die dit jaar van 15 tot 17 oktober plaatsvindt in het vernieuwde Antwerp Expo. 

Op Transport & Logistics vindt u alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak. Met een uiterst multimodaal aanbod en goed gevuld programma slaagt de organisatie erin het aantal exposanten en bezoekers editie na editie te doen stijgen. Ook dit jaar is er heel wat nieuws te beleven, in een gezellige en informele sfeer.

Zeker doen: kennismaken met Port of Antwerp en samen een glas drinken in hun bar. De Haven van Antwerpen is een match made in heaven voor industrie, logistiek en transport, gelegen in de achtertuin van de beurs. Reden te meer om er eens langs te gaan om van de opportuniteiten te proeven. Dat geldt ook voor het Logistics in Wallonia paviljoen, waar u Waalse partners en ondernemers kan ontmoeten. Feit is dat transport & logistiek in Wallonië flink groeit en bloeit. Hoog tijd dus om aan kruisbestuiving te doen. 

Nog een aanrader: advies vragen tijdens een bezoek aan Partner Village. Experts, sectorfederaties en onderzoekscentra zoals Forward, Sigma, VIB, VIL enz. luisteren graag naar uw uitdagingen en reiken oplossingen aan. Pluk de vruchten van dit waardevol kennisplatform en de vele andere initiatieven. Als u hier geen antwoorden vindt, vindt u ze nergens.

Bekijk hier het ganse programma en registreer alvast uw gratis bezoek!

Lees alles over Easyfairs in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!