T&L Awards 2020: laatste week voor de kandidaturen!

 18/12/2019  Claude Yvens  News Transport, News Logistics, Transport & Logistics Awards
T&L Awards 2020: laatste week voor de kandidaturen!

Zegt het u wel iets om Macharis op te volgen als Transporteur van het Jaar of na ODTH de volgende winnaar van het Logistics Project of the Year te worden?

U heeft nog maar een paar dagen om uw interesse voor één van onze prijzen door te geven door de redactie te contacteren (claude.yvens@transportmedia.be) of door www.transportandlogisticsawards.be te raadplegen.

Transporteur van het Jaar (Winnaar 2019 – Transport Macharis)

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.

Logistics Project of the Year (Winnaar 2019 – ODTH)

De prijs van het Logistics Project of the Year beloont in een industrieel of commercieel bedrijf een project voor het beheer van de bevoorradingsketen (supply chain), dat bijzonder efficiënt is. Deze projecten kunnen uitgewerkt worden in samenwerking met een gespecialiseerde logistieke operator.

Truck Fleet-Owner of the Year (Winnaar 2019 – Trans Winaton)

Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year.

Truck Safety Award (Winnaar 2018 – Van Moer Group)

Deze prijs bekroont een bedrijf dat een actieve veiligheidspolitiek hanteert rond de opleiding van het personeel (chauffeurs, maar ook administratief personeel), de uitrusting van de voertuigen en een totaal bewustzijn van verkeersveiligheid bij de directie.

Green Truck Award (Winnaar 2019 – Transport Erik Mattheeuws)

De Green Truck Award wil Belgische vloten bekronen die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer en zijn bedrijfsfilosofie in het algemeen, en die bijzondere inspanningen hebben geleverd om hun vloot en het beheer ervan te vergroenen.

Truck ICT Award (Winnaar 2019 – Ekotrax)

De winnaar van de Truck ICT Award is een Belgische onderneming die haar eigen vrachtwagenpark (meer dan 3,5 ton) beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert.

Logistics Employer of the Year (Winnaar 2019 – TDL Group)

De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een transport- en/of logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Logistics Building of the Year (Winnaar 2019 – Aldi)

De Logistics Building of the Year prijs beloont een logistiek gebouw opgeleverd in België in de laatste 12 maanden dat zich het meest onderscheidt door zijn bijdrage tot productiviteit, het milieu en veiligheid, alsook door het esthetisch karakter en de vernieuwingen die er in zijn verwerkt.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!