Word de transporteur van het Jaar 2019!

 20/12/2018  Redactie  News Transport, Transport & Logistics Awards
Word de transporteur van het Jaar 2019!

Heeft u genoten van de Transport & Logistics Awards 2018? Dan zullen de Transport & Logistics Awards 2019 u zeker bekoren! Alle teams van Transportmedia werken nu al aan de volgende editie, maar het succes ervan hangt voor een groot deel van de kandidaten af. De inschrijvingen worden hierbij dus voor geopend verklaard…

Transporteur van het Jaar 2019 (Winnaar 2018 – Groep Joosen)

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.

Logistics Project of the Year 2019 (Winnaar 2018 – ECDC Logistics)

De prijs van het Logistics Project of the Year beloont in een industrieel of commercieel bedrijf een project voor het beheer van de bevoorradingsketen (supply chain), dat bijzonder efficiënt is. Deze projecten kunnen uitgewerkt worden in samenwerking met een gespecialiseerde logistieke operator.

Truck Fleet-Owner of the Year 2019 (Winnaar 2018 – Net Brussel)

Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year.

Truck Safety Award 2019 (Winnaar 2018 – VPD)

Deze prijs bekroont een bedrijf dat een actieve veiligheidspolitiek hanteert rond de opleiding van het personeel (chauffeurs, maar ook administratief personeel), de uitrusting van de voertuigen en een totaal bewustzijn van verkeersveiligheid bij de directie.

Green Truck Award 2019 (Winnaar 2018 – Remitrans)

De Green Truck Award wil Belgische vloten bekronen die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer en zijn bedrijfsfilosofie in het algemeen, en die bijzondere inspanningen hebben geleverd om hun vloot en het beheer ervan te vergroenen.

Truck ICT Award 2019 (Winnaar 2018 – 4D Trans)

De winnaar van de Truck ICT Award is een Belgische onderneming die haar eigen vrachtwagenpark (meer dan 3,5 ton) beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert.

Logistics Employer of the Year 2019 (Winnaar 2018 – Carglass Distribution)

De prijs ‘Logistics Employer of the Year’ beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een transport- en/of logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Nieuw in 2019!

De Logistics Building of the Year 2019 prijs beloont een logistiek gebouw opgeleverd in België in 2018 dat zich het meest onderscheidt door zijn bijdrage tot productiviteit, het milieu en veiligheid, alsook door het esthetisch karakter en de vernieuwingen die er in zijn verwerkt.

Zegt het u wel iets om Groep Joosen op te volgen als Transporteur van het Jaar of na ECDC Logistics de volgende winnaar van het Logistics Project of the Year te worden? De officiële rekruteringsperiode voor nieuwe kandidaten gaat nu van start, en u kunt uw interesse voor één van onze prijzen nu al doorgeven door de redactie te contacteren (claude.yvens@transportmedia.be) of door www.transportandlogisticsawards.be te raadplegen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!