Transport & Logistics Awards 2018: stuur uw kandidatuur in!

 12/11/2017  TransportMedia  Economie, Contract Logistics, Transport & Logistics Awards, Nieuwsbrief
Transport & Logistics Awards 2018: stuur uw kandidatuur in!

Heeft u genoten van de Transport & Logistics Awards 2017? Dan zullen de Transport & Logistics Awards 2018 u zeker bekoren! Alle teams van Transportmedia werken nu al aan de volgende editie, maar het succes ervan hangt voor een groot deel van de kandidaten af. De inschrijvingen worden hierbij dus voor geopend verklaard…

Deze 26e editie betekent een keerpunt in de geschiedenis van de Transport & Logistics Awards. Na Kortrijk Xpo, Brussels Expo, de Kelders van Kuregem en Tour & Taxis verhuist het evenement naar de Nekkerhal in Mechelen. Het zal plaatsvinden op donderdag 1 maart 2018.

De prijzen die zullen worden uitgereikt, zijn dezelfde als in 2017:

Transporteur van het Jaar 2018

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.

Resultaat 2017

 1. Gheeraert
 2. Vincent Logistics
 3. Magetra

Logistics Project of the Year 2018

De prijs van het Logistics Project of the Year beloont in een industrieel of commercieel bedrijf een project voor het beheer van de bevoorradingsketen (supply chain), dat bijzonder efficiënt is. Deze projecten kunnen uitgewerkt worden in samenwerking met een gespecialiseerde logistieke operator.

Resultaat 2017

 1. Eandis
 2. Oesterbank
 3. CLD Distribution

Truck Fleet-Owner of the Year 2018

Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year.

Resultaat 2017

 1. IOK
 2. Havi Logistics
 3. Duma Rent

Truck Safety Award 2018

Deze prijs bekroont een bedrijf dat een actieve veiligheidspolitiek hanteert rond de opleiding van het personeel (chauffeurs, maar ook administratief personeel), de uitrusting van de voertuigen en een totaal bewustzijn van verkeersveiligheid bij de directie.

Resultaat 2017

 1. Transport Van Praet
 2. Engelbosch
 3. J. Deckers & Zn

Green Truck Award 2018

De Green Truck Award wil Belgische vloten bekronen die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer en zijn bedrijfsfilosofie in het algemeen, en die bijzondere inspanningen hebben geleverd om hun vloot en het beheer ervan te vergroenen.

Resultaat 2017

 1. Vincent Logistics
 2. Stad Sint-Truiden
 3.    City Depot

Truck ICT Award 2018

De winnaar van de Truck ICT Award is een Belgische onderneming die haar eigen vrachtwagenpark (meer dan 3,5 ton) beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert.

Resultaat 2017

 1. BE-Trans
 2. Deny Logistics
 3. DBT Logistics

HR Project of the Year 2018

De prijs ‘HR Project of the Year’ beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een transport- en/of logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Resultaat 2017

 1. Van Dievel
 2. Limburgse Pool voor Transport en Logistiek
 3. DHL Supply Chain

Zegt het u wel iets om Gheeraert op te volgen als Transporteur van het Jaar of na Eandis de volgende winnaar van het Logistics Project of the Year te worden? De officiële rekruteringsperiode voor nieuwe kandidaten gaat nu van start, en u kunt uw interesse voor één van onze prijzen nu al doorgeven door de redactie te contacteren (claude.yvens@transportmedia.be)… of door de gloednieuwe website van de Awards te raadplegen.

Meer info op: www.transportandlogisticsawards.be

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!