[Transport & Logistics Awards 2017] Wie volgt Rosantra op ?

 26/10/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
[Transport & Logistics Awards 2017] Wie volgt Rosantra op ?

Vier maanden scheiden ons nog van de Transport & Logistics Awards 2017, het voornaamste evenement van de Belgische transport- en logistieksector dat volgend jaar zijn 25-jarig bestaan zal vieren. Indien u zich kandidaat wil stellen, dien vanaf vandaag uw kandidatuur in!

De 25ste editie van de Transport & Logistics Awards zal plaatsvinden op 23 februari 2017 in Tour & Taxis.

Zeven prijzen voor alle competenties

Transportbedrijven, vervorders voor eigen rekening en logistieke dienstverleners hebben keuze te over wanneer ze zich willen bewijzen.

De oudste prijs is uiteraard de Transporteur van het Jaar, waarvan Rosantra de laatste winnaar is.

Voor de eigenvervoer vloten, waarin de industriële bedrijven, groothandelaars, openbare diensten en bedrijven uit de bouwsector het tegen elkaar opnemen, was Detry / D-Trans in 2016 de winnaar, die met de titel Truck Fleet Owner of the Year mocht uitpakken.

Voor de logistieke dienstverleners vormt het Logistics Project of the Year een mooie manier om aan te tonen hoe zij hun klant hielpen bij het verbeteren van diens supply chain, maar de prijs staat ook open voor logistieke afdeling van de verladers (Dockx Group was de winnaar in 2016).

Vier thematische prijzen vervolledigen de lijst:

  • de Truck Safety Award (met Groover International als winnaar in 2016) richt zich naar de truckvloten van het land en beloont een vrijwillige politiek inzake actieve en passieve veiligheid
  • de Truck ICT Award (winnaar 2016: Dachser Belgium) vindt zijn winnaar in een vrachtwagenvloot waarvan de efficiëntie verbeterd werd dankzij innoverende ICT-instrumenten
  • de Green Truck Award beloont een wagenpark waarin belangrijke inspanningen werden geleverd om de milieu-impact van de transportoperaties te verminderen (ILvA kwam hierbij in 2016 als winnaar uit de bus).
  • en tot slot het HR Project of the Year (met in 2016 Kuehne + Nagel als winnaar) richt zich zowel naar de Belgische vervoerders als de logistieke dienstverleners die het personeelsbeleid als belangrijke prioriteit zien.

Om uw kandidatuur in te dienen (of om meer inlichtingen over de Awards te ontvangen) staat Claude Yvens (claude.yvens@transportmedia.be) ter uwer beschikking.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!