Transportmanagement.be

Transport & Logistics Awards 2015: u hebt tot 28 november om u in te schrijven

 18/11/2014  Claude Yvens  Economie, Economie
Transport & Logistics Awards 2015: u hebt tot 28 november om u in te schrijven

De inschrijvingen voor de Transport & Logistics Awards 2015 zijn nog altijd open, en dit tot 28 november 2014.

Heel wat laureaten kunnen het bevestigen: een overwinning in de categorieën van de Transport & Logistics Awardsis niet alleen positief voor het ego, het versterkt ook het imago en het profiel van het bedrijf tegenover de klanten.

Zeven verschillende prijzen:

Zeker de prijs voor Transporteur van het Jaar komt uitgebreid in de media en wordt erkend door de hele transportgemeenschap. De prijs Truck Fleet-Owner of the Year bekroont het uitstekende beheer van vrachtwagenparken binnen het kader van hun activiteiten.

U bent logistieke dienstverlener en u heeft een innoverend logistiek project ontwikkeld samen met een van uw industriële klanten? Dan bent u de gedroomde kandidaat voor het Logistics Project of the Year. Met de prijs van HR Project of the Year zetten we ook een succesvol project in personeelsbeheer in de kijker.

Als u denkt dat een bepaald aspect van uw bedrijf bijzonder uitmuntend is, kunt u ook deelnemen aan de Truck Safety Award (als u veel belang hecht aan de veiligheid), de Green Truck Award (als u actief meedenkt aan de impact van transport op het milieu) of aan de Truck ICT Award (als u innovatieve ICT-oplossingen hebt ontwikkeld).

Hoe deelnemen ?

> Stuur ons per mail uw volledige gegevens (bedrijfsnaam, contact, e-mail, website, adres en telefoon) en de categorië(n) naar Dhr Claude Yvens (cyvens@mmm.be).

> De deelname aan al die Awards is natuurlijk gratis.

> Elke finalist ontvangt per e-mail een voorstellingsdossier dat hij moet aanvullen en per e-mail terugsturen vóór een vastgelegde datum.

> Alle kandidaten worden uitgenodigd op de Transport & Logistics Awards op 12 februari 2015, in Tour & Taxis (Brussel) waar de resultaten bekend worden gemaakt.

> Als kers op de taart zullen alle kandidaten onze eregasten zijn tijdens die prestigieuze evenement.

Bent u er van overtuigd dat uw bedrijf een voorbeeld is voor uw activiteitensector? Wilt u zich ten opzichte van uw klanten in de kijker zetten? Neem dan contact op met ons voor meer inlichtingen over de prijzen of surf naar www.transport-logistics-awards.be .

Tagged With: awards