TransMission opent nieuw DC in Bergen-op-Zoom

 10/10/2016  Claude Yvens  News Transport
TransMission opent nieuw DC in Bergen-op-Zoom

TransMission opende afgelopen weekend de poorten van een geheel nieuw distributiecentrum met 15 docks in Bergen op Zoom. Van daaruit zal TransMission zijn besteldienst vanuit en naar België kunnen versterken.

Het samenwerkingsverband TransMission telt 10 Nederlandse leden en 18 vestigingen in de Benelux. De vestiging in Bergen-op-Zoom werd geopend in 2006, met de bedoeling vanuit daar een regionale besteldienst voor Zeeland en West Brabant op te zetten. “Maar vanaf het moment dat wij onze Nederlandse serviceformule één op één doortrokken naar België, steeg de goederenstroom tussen Nederland en de andere twee Beneluxlanden explosief. Zo explosief dat de medewerkers in Bergen op Zoom vaak de grootste krachttoeren moesten verrichten om het allemaal op tijd weg te krijgen. Wat hen betreft, komt de ingebruikname van deze nieuwe faciliteit dan ook geen moment te vroeg”, aldus directeur Peter Tjalma van TransMission.
Het gebouw met 15 docks vormt dus een belangrijke stap in het uitbouwen van TransMission als volwaardig efficiënt full Benelux distributie netwerk.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!