Transics lanceert TX-Flex-chauffeursapp

 27/03/2018  Claude Yvens  Economie
Transics lanceert TX-Flex-chauffeursapp

De nieuwe mobiele TX-Flex-app van Transics werd verrijkt met nieuwe functies, die voorheen enkel beschikbaar waren via vaste TX-Sky boordcomputers.

Met de nieuwe app krijgen chauffeurs toegang tot planning, communicatie en navigatie op hun mobiele toestel, en vlootbeheerders hebben toegang tot de resterende rij- en rusttijden van chauffeurs. Daarnaast omvat de app ook TX-Eco Assistant, Transics’ rijprestatieprogramma voor economischer rijden, en kunnen er extra applicaties en software gemakkelijk geïntegreerd worden op het mobiele toestel van chauffeurs, zoals apps voor truck- en trailerinspectie, navigatiesoftware en digitale CMR-platformen. Vroeger waren zulke integraties enkel mogelijk via TX-Cnnect, de webgebaseerde backofficesuite van Transics.

Hierdoor biedt Transics een beter antwoord voor vlootbeheerders die op zoek zijn naar een voertuigonafhankelijke telematicaoplossing. Deze nieuwe versie is ook compatibel met TX-Go, Transics’ voertuigonafhankelijke boordcomputer zonder display.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!