Trans Winaton wint de Truck Fleet Owner of the Year 2019

 28/02/2019  Claude Yvens  News Transport, Transport & Logistics Awards
Trans Winaton wint de Truck Fleet Owner of the Year 2019

Trans Winaton (een filiaal van Willy Naessens) won de prijs van Truck-Fleet Owner of the Year 2019 tijdens de Transport & Logistics Awards. Transmeat en Bidfood eindigden als tweede en als derde.

Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year, die dit jaar de steun kreeg van DAF en van DKV.

Uitslag 2019

  1.         Trans Winaton (Wortegem-Petegem)
  2.         Transmeat (Londerzeel)
  3.         Bidfood (Kruibeke)

De winnaar in het kort

Trans Winaton is het transportfiliaal van de groep Willy Naessens. Het bedrijf staat in voor het transport van materieel en machines naar de werven en voor andere afdelingen van de groep. Hierbij zijn 38 chauffeurs betrokken en een vloot van 38 trekkers die ingezet worden in België en het noorden van Frankrijk. De sterkte van Trans Winaton is het geïntegreerde atelier en de opvolging van de vloot, intern uitgewerkt en extreem precies op het gebied van de opvolging van de kosten. Sinds kort wordt het rijgedrag van de chauffeurs eveneens onder de loep genomen met behulp van een externe dienstverlener met als voornaamste streven het gemiddeld brandstofverbruik nog verder te doen dalen.

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!