Trans-All kiest voor Scania

 21/06/2019  Claude Yvens  Trucks
Trans-All kiest voor Scania

Bij Trans-All in Beveren-Waas mochten de chauffeurs mede bepalen met welk merk ze gingen rijden. Ze kozen enthousiast voor Scania.

Trans-all voert transporten uit in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. De belangrijkste transportgoederen zijn ijzer en staal, betonelementen, bouwmaterialen en algemene goederen. Hiervoor beschikt het bedrijf tevens over een vloot van coiltrailers, huiftrailers en platformopleggers.

Trans-All zet 15 transportcombinaties in, waarvan nu tien Scania trekkers. “Na een testrit met Scania was onze chauffeur reuze enthousiast over de jongste generatie Scania voertuigen,” stelt Marc Van Mieghem, zaakvoerder van het transportbedrijf. “Dit heeft ook meegespeeld om tot de aankoop van tien nieuwe Scania R450 over te gaan. De kwaliteit en het brandstofverbruik waren, naast het enthousiasme van onze chauffeurs over het rijgedrag en het comfort, de doorslaggevende redenen voor de aankoop.”
Zes van deze nieuwe Scania’s zijn ondertussen al in dienst. De laatste vier nieuwe moeten nog door Scania Hamme geleverd worden. Voor al de tien trucks heeft Trans-All een servicecontract afgesloten.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!