Tramotrans koopt reeks nieuwe Volvo’s

 13/02/2018  Claude Yvens  Trucks
Tramotrans koopt reeks nieuwe Volvo’s

Tramotrans, de transportdochter van het wegenbouwbedrijf TRBA in Moeskroen, heeft onlangs een hele reeks Volvo Trucks trekkers en vrachtwagens in gebruik genomen.

De recente levering betreft vier 460 pk FH 4×2 trekkers voor het slepen van 10 m³ betonmixers en van geïsoleerde kiepopleggers voor het transport van asfalt. Ze vervangen 8×4 trucks die slechts 8 m³ mixers kunnen meenemen. De bestelling bevat ook een 500 pk FH 4×2 trekker en een 500 pk FH 6×4 trekker voor werktuigtransport, een FE 4X2 bakwagen, een FMX 8X4 plateau-bakwagen met kraan voor het onderhoud, en een FMX 4×2 veegmachine met GDA-opbouw. “Deze trucks worden gebruikt om de ondergrond te reinigen voor de wegwerkzaamheden zelf beginnen. Het zijn dure machines, zodat we tot voor kort dit werk uitbesteedden aan een ander bedrijf. Maar bij het geringste stiptheidsprobleem van dat bedrijf nam heel de werf achterstand, vermits het onmogelijk is asfalt of beton te gieten voor de ondergrond gereinigd is. Met deze trucks kunnen we nu een full service bieden en de stiptheid vergroten”, zegt Stadsbader.

Al deze voertuigen werden geleverd door Grand Garage du Nord, de Volvo Trucks dealer voor West-Henegouwen. De totale vloot van Tramotrans telt 53 trucks – waarvan meer dan de helft Volvo Trucks.

 

 

 

 

Lees alles over Volvo Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!