Toyota stelt nieuwe versie vlootbeheersysteem I_Site voor

 05/02/2018  Claude Yvens  Handling
Toyota stelt nieuwe versie vlootbeheersysteem I_Site voor

Tijdens CeMat 2018 zal Toyota Material Handling de nieuwste ontwikkelingen in connectiviteit met het gevestigde vlootbeheersysteem I_Site voorstellen.

Toyota introduceerde I_Site tien jaar geleden. Het aantal machines dat het systeem gebruikt is gestegen tot ruim 50.000, en volgens Toyota ervaren gebruikers enkel maar voordelen door de meting en controle van truckwerkzaamheden : “Het aantal ongevallen en schadegevallen is gevoelig verminderd door een betere bestuurderscontrole en incidentmelding. Andere voordelen zijn onder meer een beter batterijbeheer en hogere truckbenuttingsniveaus.”

Een van de nieuwe functies van I_Site is de mogelijkheid om het aantal ritten met of zonder lading te meten en te registreren. Andere nieuwe functies hebben betrekking op servicewerkzaamheden. Zo is er een ‘serviceaanvraagfunctie’ waarmee bestuurders een probleem onmiddellijk kunnen melden, mét foto’s.

Toyota zal ook een nieuw mobiel serviceplatform aankondigen, dat door alle servicetechnici zal worden gebruikt en gegevens van I_Site kan integreren in de serviceplanning.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!