Toyota Material Handling opent nieuw hoofdkwartier in Willebroek

 27/03/2019  Philippe Van Dooren  News Logistics, Handling
Toyota Material Handling opent nieuw hoofdkwartier in Willebroek

Gisteren is het nieuwe hoofdkwartier van Toyota Material Handling Belgium officieel ingehuldigd. Ook het hoofdkwartier voor Sales en Marketing van Toyota Material Handling Europe is er gevestigd.  Naast kantoren is er een ruime demozone, een showroom en een onderdelenmagazijn.

De organisaties in respectievelijk Diegem en Wilrijk werden samengebracht in Willebroek, in de logistieke zone MG De Hulst. De locatie langs de N16 (tussen de A12 en de E19) heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een logistieke hotspot, met distributiecentra van onder andere Decathlon, Nedcargo, Vanden Borre, Federal Mogul, Nippon Express en een crossdock center van Dachser.

“Dat zal onze voeling met de markt alleen maar bevorderen”, zegt Hugues Van Espen, managing director van Toyota Material Handling Belgium. Ook de locatie binnen de gouden driehoek Antwerpen/Gent/Brussel is uitstekend.

In de demozone kunnen klanten alle vorkheftrucks, reachtrucks, pallettrucks, magazijntrekkers, enzovoort in reële omstandigheden testen. Er is ook een showroom voor het nieuwe materieel en een ruimte voor tweedehandstrucks.

De inhuldiging vond plaats in aanwezigheid van Terry Unnai, chairman van TMHE, Matthias Fischer, president & CEO van TMHE, en Eddy Bevers, burgemeester van Willebroek.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!